Internationella barndagen

I dag är det den internationella barndagen, detta är en dag för alla att skänka en god tanke till alla de hundratals eller snarare tusentals barn och ungdomar som är tvungna att gå till skolan och bli mobbade. Men vet ni vad vi ska inte bara skänka en tanke vi ska göra att vi ger en kram till ett barn/ungdom för att hedra denna dag och de barn som har det svårt just varje skoldag och såklart de är värda en mer värdig dag.

Men eller gör vi så att vi här och med idag börjar engagera oss i skolpolitiken för att en gång för alla ge alla dessa barn en värdig och rättvis uppväxt. Jag har levt ungefär en tredjedel av mitt liv med ständig mobbning på just den plats där jag ska känna mig tryggast alltså skolan. Detta är inget vi kan acceptera idag, inte imorgon eller vet du vad vi ska aldrig acceptera detta.

Vi alla kan göra skillnad och det är idag vår tur att göra just skillnad, så gå ut engagera dig inom mobbningsfrågor och prata om ämnet. Vi kommer lyckas att skapa en lycklig framtid för barn som har det svårt, har ett funktionsnedsättning eller i allmänhet inte mår bra i skolan.

Så låt denna dag bli den dag där ljuset börjar för de barn som har mobbning i sin vardag, låt denna dag bli en kula i rullning för att skapa en mer värdig framtid för alla...

Med vänliga hälsningar,
Vincent Rankila - HinderHjälpen.

PS: Vi på HinderHjälpen firar denna dag med en Grundföreläsning inom mobbning och funktionsnedsättningar till en organisation, förening eller skola för endast 2125 kr alltså en tusenlapp bort.

Föreläsningen är lagd på 35 minuter och resekostnad betalar köparen utom inom Stockholms län där SL har tillgång.

20 nov 2015