Stöd HinderHjälpen

HinderHjälpen är ett helt nytt etablerat företag med en starkt vision om att förenkla och förbättra livet för barn funktionsnedsättningar. Men för att göra detta och att det ska vara möjligt krävs kapital och därför öppnar HH denna stöd tjänst där du kan skänka en liten gåva till mig som jobbar med detta så jag kan fortsätta med det jag gör.

Varje krona som kommer gå in kommer gå till verksamheten så som material och stöd till våra event, för mig är det oerhört viktigt att kunskapen sprids om funktionsnedsättningar så exempelvis lärare kan ge en mer rättvis utbildning till varje elev och inte glömma bort de där 10 % av alla barn som har en funktionsnedsättning. Målet med denna insamling kommer jag sätta till en rimlig nivå och göra det enkelt, min budget som jag gjort till nästa år säger att utgifterna landar på 11584 och den summan blir målet för denna insamling.

 

Mål: 11584

Tidsperiod: 22 oktober 2015 - 12 januari 2016

Sätt att donera: Swish, kort, payson och sms(kommer inom kort)

Info:

Du ger en gåva antingen via valfritt belopp eller ett färdigställt belopp. Du kommer även få en reward, vilken av dem du kommer få beror på det donerade beloppet och även om du donerar en valfri summa så får du den belöning som din summa är i mellan.

 

 

Reward #1 Reward #2  Reward #3
Pris: 50 Pris: 100  Pris: 250
Du stödjer projektet och vi kan fortsätta utbilda lärare för att ge barn en bättre utbildning. Du får ett tack på vår allmänna tack sida på hemsidan. Du får ett personligt tack mail och kommer nämnas i videos som är relaterade till oss. Du får ett stort tack av oss och en mugg med vår logo på som tack. 
Donator Reward #1 50 Donator Reward #2 100 Donator Reward #3 250

 

Reward #4 Reward #5  Reward #6
Pris: 450 Pris: 500  Pris: 1000
Du blir en trogen supporter och du står i alla våra sociala medier och ditt namn syns i våra videos. Du får ett personligt tack via brev och en HinderHjälpen mugg. Du blir inbjuden till en föreläsning där du kan lära dig mer om funktionsnedsättningar. När min bok släpps kommer du få ett signerat ex. Du får en signerad bok när den släpps men du får också en för tur där endast du kan läsa de första femtio sidorna innan släppet. Du får en HinderHjälpen tröja och delad i alla våra sociala medier.
Donator Reward #4 450 Donator Reward #5 500 Donator Reward #6 1000

 

Reward #7 Swish betalning  Kortbetalning
Pris: 4000 Pris: Valfritt Pris: Valfritt
Du får det som ingår i reward 6 men även en väska och ditt namn hamnar på HinderHjälpens personals tröjor. Du väljer om du vill ta del av den reward som skulle ingå i priset, du skriver din mail adress i meddelandet eller annan kontaktinfo. Om inte så tackar vi för ditt stöd.  Detta är ett valfritt alternativ, om du skulle vilja donera mer elle mindre så väljer du detta alternativ. 
Donator Reward #7 4000 Telefonnummer: 0702277025

Donera

 

 

Varje krona räknas:  

Jag blir glad för varje krona även om det skulle vara en 20 kr eller om det skulle vara 300 kr så betyder det mycket för mig att just du vill stödja mig i mitt arbete. Alla pengar som kommer in ska bli en del av ett startkapital till företaget. Detta gör så jag kan fortsätta föreläsa och sprida kunskap om viktiga ämnen som mobbning och funktionsnedsättningar men även hjälpa andra barn/ungdomar att ta sig igenom den skit som jag gjort och en gång för alla se till att ingen ska behöva uppleva sådan dålig förståelse.

 

Praktisk information om:

Leveranstider, rewards, bok och produkter/tjänster.      

Leveranstid för Rewards: